2 Eylül Spor'un bölgesel amatör lige yükselmesini, Tepebaşı Belediyesi Başkanı Ahmet Ataç Twitter hesabından kutlayarak tebrik etti.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç; "Süper Amatör Küme Play-Off grubunda şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e yükselen 2 Eylülspor’u kutluyor, yeni sezonda başarılar diliyorum." dedi.

Eskişehir, 6 Mayıs 2024 - Süper Amatör Küme Play-Off grubunda mücadele eden 2 Eylülspor, final maçında Sümer Alpagutspor'u 4-0 mağlup ederek şampiyon oldu ve Bölgesel Amatör Lig'e yükselmeyi başardı.

2 Eylülspor'un bu başarısı, kulüp tarihinde bir ilki teşkil ediyor. Kırmızı-Siyahlılar, Bölgesel Amatör Lig'de Eskişehir'i temsil edecek olan ikinci takım oldu.

Kulüp Başkanı Safa Üstünbaş, "Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bölgesel Amatör Lig'de de Eskişehir'i en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz" dedi.

Teknik direktör Oktay Arıkan ise "Çok çalıştık ve hak ettiğimiz şampiyonluğa ulaştık. Bölgesel Amatör Lig'de de hedefimiz büyük" şeklinde konuştu.

2 Eylülspor'un Bölgesel Amatör Lig'deki ilk rakibi önümüzdeki ay belli olacak.

3D Gençlik Festivali’nde Ezel Akay ve Gürkan Hacır gençlerle buluştu! 3D Gençlik Festivali’nde Ezel Akay ve Gürkan Hacır gençlerle buluştu!

2 Eylülspor'u bu başarısından dolayı tebrik ediyor, yeni sezonda başarılar diliyoruz!