İşte projenin detayları:

9, 10 ve 11 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek arsa satışlarına ilişkin bilgiler verildi. İşte satış yapılacak iller ve tarihleri:

Eskişehir'de Depreme Karşı Bilinçli Nesiller: Deprem Farkındalık Projesi Eskişehir'de Depreme Karşı Bilinçli Nesiller: Deprem Farkındalık Projesi

9 Temmuz 2024 (Salı) saat 10:30’da: Adana, Ağrı, Aksaray, Amasya, Antalya, Aydın, Balıkesir, Batman, Bingöl, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Denizli, Düzce, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Hakkari, Isparta, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Kütahya, Mersin, Muğla, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Van, Yozgat.

10 Temmuz 2024 (Çarşamba) saat 10:30’da: Afyonkarahisar, Ankara, İstanbul, Kahramanmaraş, Konya, Samsun.

11 Temmuz 2024 (Perşembe) saat 10:30’da: Malatya, Mardin, Şanlıurfa.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuru yapmak isteyenlerin ilk olarak Halk Bankası'na giderek belirtilen IBAN numarasına katılım teminatı yatırması gerekiyor. Teminat bedeli, EMLAK YÖNETİM Hizmetleri ve Ticaret A.Ş.'nin belirtilen Halk Bankası Şubesi hesabına yatırılacak. Başvurular, açık artırma toplantılarına katılarak gerçekleştirilecek.

Bu proje ile yatırımcılar, uygun fiyatlarla arsa sahibi olma imkanı elde edecek ve belirtilen tarihlerde ilgili illerde düzenlenecek arsa satışlarına katılma fırsatını yakalayacaklar.