Eskişehir'de sulama kanalına düşen çocuğu boğulmaktan kurtaran İrfan Bağrıaçık, akıntıda gözden kayboldu. Bölgede yapılan 3 saatlik arama kurtarma çalışmaları sonucu 56 yaşındaki İrfan Bağrıaçık'ın cansız bedenine ulaşıldı. AFAD, AKUT, DAK, OBAK, İz Arama Kurtarma ve itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu Bağrıaçık'ın bedeni suya girdiği yeren 500 metre ilerde bulundu. Otopsi için ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Küçük çocuğu kurtarmak için suya giren Bağrıaçık'ın uzun zamandır KOAH ve kalp rahatsızlıkları olduğu öğrenildi. 4 çocuğunun ve 8 torunun olan Bağrıaçık, geçtiğimiz hafta torununa sünnet düğünü yaptığı ortaya çıktı.

Büyükerşen Ve 22 Belediye Çalışanının Yargılandığı Dava Ertelendi Büyükerşen Ve 22 Belediye Çalışanının Yargılandığı Dava Ertelendi

Su Kanalında Boğuldu

Cami imamı cenaze namazında “Bir canı kurtarmak bütün insanlığın hayatını kurtarmak gibidir. İrfan Bağrıaçık ağabeyimiz, dün suda bir çocuğun hayatını kurtarmak için hayatını feda etmiş oldu. Öyle zannediyorum ki bir hayatı kurtarmak için canını feda ettiğinden dolayı bütün insanlığın hayatını kurtarmış gibi sevap yazılır diye ümit ediyorum” sözleriyle İrfan Bağrıaçık'ı son yolculuğuna uğurladı.