Bursa'da Banka Çalışanıyım Dedi 48 Bin Lira Havale Yaptı Bursa'da Banka Çalışanıyım Dedi 48 Bin Lira Havale Yaptı

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi Amirliği ekiplerinin dün akşam saatlerinde "motosiklet hırsızlığı" suçundan aranan firari Yunus Emre Geçti'nin yakalanması yönünde çalışma başlattı. 26 suç kaydı bulunan Yunus Emre Geçti'nin yakalanması için yapılan operasyonda 19 yaşındaki şüpheli, polis memurunun silahını alarak etrafa ve polis memurlarına ateş açtı.

Polis memuru Şeyda Yılmaz şüpheliye karşı ateş açtı ancak şüpheli vatandaşlara ve polislere silahla ateş açmaya devam etti. Olay sırasında Yunus Emre Geçti'nin annesi P.G. (43) ve polis memuru K.H.S yaralandı. Kadın polis memuru Şeyda Yılmaz (27) ise şüphelinin açtığı ateşte hayatını kaybetti. 

Polis Memuru Şeyda Yılmaz'ın Hayatını Sonlandıran Yunus Emre Geçti Adliyeye Sevk Edildi

Polis ekipleri tarafından olaydan kısa bir süre sonra yakalanan Yunus Emre Geçti hakkında kasten öldürme" ve "kasten yaralama" suçlarından soruşturma başlatıldı. Kadın polis memurunun hayatını sonlandıran Yunus Emre Geçti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğindeki tamamlanan işlemlerinin ardından siyah çöp poşeti geçirilmiş halde kadın polis memurları tarafından Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği’nin aracına bindirilerek Anadolu Adliyesi’ne sevk edildi.

Yunus Emre Geçti Çevre, Doğa Ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği’nin Aracına Bindirilerek Anadolu Adliyesi’ne Sevk Edildi