Porto Rikolu voleybolcu Pilar Viktoria Lopez Bursa'nın Nilüfer ilçesinde kaldığın lojmanda ölü bulundu. 29 yaşındaki voleybolcu  8 Ağustos'ta Nilüfer Belediyespor’un voleybol takımına transfer oldu.  Takım arkadaşları antrenmana katılmayan Lopez'in Konak Caddesi'nde kaldığı lojmana gittii.

Lojmanın kapısını çilingir yardımıyla açtırarak içeri giren voleybolcular Lopez’in cansız bedeniyle karşılaşıldı. Aynı lojmanda kalan voleybolcular Lopez'in herhangi bir sağlık sorunu olmadığını belirterek yaşadıkları ani kayıbın nedenini sorguladı.

Aynı lojmanda konaklayan Polonyalı bir voleybolcunun olay yerine gelen polislere, “Dün sabah beraber kahvaltı yaptık. Herhangi bir sağlık problemi yoktu. Sadece uyku güçlüğü çekiyordu ve bu nedenle uyku ilacı kullanıyordu. Başka bir ilaç kullanmıyordu” şeklinde açıklama yaptığı kaydedildi.

Telefonlarımız Patlayabilir mi? ASELSAN'ın Yerli Teknoloji Çözümüyle Önlenebilir Telefonlarımız Patlayabilir mi? ASELSAN'ın Yerli Teknoloji Çözümüyle Önlenebilir

Polis ekipleri Lopez’in ölümüne ilişkin soruşturmayı sürdürürken olayın 'şüpheli ölüm' olarak kaydedildiği öğrenildi. Genç sporcunun ölüm nedenini aşırı doz alına uyku ilacının olabileceği değerlendiriliyor. Kesin ölüm nedeni ise otopsi sonucunda belirlenecek.