Eskişehir'de Beraat Eden Sevgiliye Zehir Taciri Suçlaması Eskişehir'de Beraat Eden Sevgiliye Zehir Taciri Suçlaması

Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Daha Temiz ve Yaşanabilir Odunpazarı" hedefi doğrultusunda ekiplerin 7 gün 24 saat aralıksız çalıştığı vurgulandı. Cadde ve sokakların modern araçlarla düzenli olarak temizlendiği belirtilen açıklamada, boş arsaların da düzenli olarak temizlendiği ifade edildi. Temizlik ekipleri yaz aylarında artan talepleri günlük olarak değerlendiriyor ve halkın daha temiz bir çevrede yaşaması için özveriyle çalışıyor.

Açıklamada, çöplerin belirlenen saatlerde çıkarılmasının önemine dikkat çekilerek, zamanında çıkarılmayan çöplerin kirliliğe ve kötü koku oluşturduğu vurgulandı. Bu kapsamda, 75.Yıl, Çankaya, Gündoğdu gibi mahallelerde sabah saat 07.00-09.00 arası, Akarbaşı, Akcami gibi mahallelerde ise akşam saat 19.00-21.00 arası çöplerin çıkarılması gerektiği belirtildi. Vatandaşlar, temizlik ile ilgili istek ve şikayetlerini ALO ÇÖP hattı olan 250 43 46 numaralı telefondan veya 0552 250 43 46 WhatsApp iletişim hattından iletebiliyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri ayrıca, tadilat atıklarını 5 çuvala kadar ücretsiz olarak topladıklarını ve bu sürecin çuvallanmış molozların bildirilmesiyle başladığını belirttiler.