Narin Güran cinayetinde tutuklu bulunan amca Salim Güran, anne Yüksel Güran, abi Enes Güran ve Nevzat Bahtiyar için “iştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep ediliyor.

Yenidoğan Çetesi'nde Kan Donduran İtiraflar Ortaya Çıktı! Bebekler Ağır Narkotik İlaçla Uyutuldu Yenidoğan Çetesi'nde Kan Donduran İtiraflar Ortaya Çıktı! Bebekler Ağır Narkotik İlaçla Uyutuldu

İddianamede, Tavşantepe Mahallesi’nde aile üyelerinin sık sık toplantı yaptıkları ve olaydan sonra iki şüphelinin ikametlerine güvenlik kamerası taktıkları ifade ediliyor. Kolluk görevlileri, bu toplantılarda aile üyelerinin sıkça bir araya geldiğini ve seslerin anlaşılabilir olmadığını tahmin etti. Ayrıca, “Yüksel Güran ile yapılan diyalogda, ‘Narin’in durumuna üzülmekle birlikte oğlu Enes’i koruma çabası içinde olduğu’ belirtildi. Narin’in annesi, ‘Kızımın bulunmasını istiyorum, oğlum Enes için ne yapabilirim?’ şeklinde ifadeler kullandı. Olayla ilgili soruşturmalar devam ediyor.