2019 yılında Gaziantep'te şüpheli şekilde ölen 47 yaşındaki Cengiz Karademir'in cinayetiyle ilgili kan donduran bir itiraf geldi. Karademir’in kızı Naime, babasının ölümünde annesi ve annesinin sevgilisi Şeyhmus'un rolü olduğunu itiraf etti.

Kız, annesinin baskılarına dayanamayıp babasının çayına uyku ilacı koyduğunu belirtti. Naime, babasının çayına ilacı attıktan sonra annesinin sevgilisi olan Şeyhmus isimli kişinin eve geldiğini anlattı. Eve gelen adamın babasını boğarak öldürdüğünü itiraf etti. 

5 çocuk babası olan Cengiz Karademir, 1 Haziran 2019 tarihinde Gaziantep'in Şehitkamil ilçesindeki evinde ölü bulunmuştu. Olayın ardından şüphelenilen kişiler arasında yer alan Karademir’in eşi ve sevgilisi hakkındaki iddialar gündemde kalsa da herhangi bir itiraf gelmemişti. 

Cengiz Karademir'in üç çocuğu, babalarının şüpheli vefatının aydınlatılması için Müge Anlı'ya başvurdular. Babalarının, annesinin sevgilisi Şeyhmus isimli kişi tarafından öldürüldüğünü söyleyen çocuklar her şeyi açıkladılar. 

İddiaların hedefinde olan anne ise canlı yayına bağlanarak suçlamaları reddetti. Anne, kızının onunla anlaşamadığı için böyle iddialarda bulunduğunu öne sürdü.

Eskişehir'de Zehir Tacirlerine Operasyon Eskişehir'de Zehir Tacirlerine Operasyon

Olayla ilgili soruşturma devam ederken yeni gelişmeler bekleniyor.