Eskişehir Tüketiciyi Destekleme Derneği'nden Araç Sahiplerine Kritik Uyarı Eskişehir Tüketiciyi Destekleme Derneği'nden Araç Sahiplerine Kritik Uyarı

Özel olarak hazırlanan kask ve gözlükleriyle Papi'nin güvenliğini sağlayan Aksu, her fırsatta Eskişehir'in sokaklarını, ilçelerini ve diğer şehirleri keşfetmeyi ihmal etmiyor. Şimdi ise yeni hedefleri arasında yurtdışı seyahatleri var.

“Rüzgârı Seviyor, Motosiklet Tutkunu”
Papi'nin motosiklet sevdasından bahseden Andaç Aksu, köpeğinin rüzgârı hissetmeyi çok sevdiğini ve motosikletin tadını çıkardığını belirtiyor. Aksu, "Papi, her gün Kanlıkavak Parkı'nda rutin gezilerimize katılıyor. Onunla birlikte olmak, motosiklet sürmek büyük bir keyif. İnsanların ilgisi ve pozitif tepkileri bizi mutlu ediyor. Bu alışkanlığımızı bir buçuk yıldır sürdürüyoruz ve Papi kendi kendine motosiklet sevdalısı oldu. Gezmek, dolaşmak onun en büyük isteği" diyor.

“İstanbul'u da Gezdik, Şimdi Yurtdışı Hayali”
Andaç Aksu, Papi ile birlikte İstanbul'u da gezdiklerini ve artık yurtdışı seyahatlerini planladıklarını dile getiriyor. Aksu, "Papi, motosikleti çok seviyor ve bu tutkumuzu paylaşmak istiyoruz. İnsanların ilgisi bizi şaşırtıyor ama mutlu ediyor. Gezmeyi, yeni yerler keşfetmeyi seviyoruz. Her sabah rutin gezimizle günü güzel başlıyoruz" şeklinde konuşuyor.