Yeni Nesil Eğitim Takviyesi anlayışıyla, gençlerin eğitim hayatına katkıda bulunmayı hedefleyen Omega X Kurs Merkezi 19-20 Ekim tarihleri arasında Matematik Oscarları gerçekleştirecek.

Omega X Matematik Oscarları, öğrencilerin matematikteki yeteneklerini sergileyebileceği eğlenceli ama bir o kadar da zorlu bir sınav olacak.

Omega X Matematik Oscarları öğrencilere hem kendi seviyelerini görebilecekleri hem de sınav streslerini ölçebilecekleri güzel bir deneyim fırsatı sunuyor.

Omega X Kurs Merkezi Matematik Oscarları Başlıyor

Katılımın tamamen ücretsiz olduğu bu büyük matematik yarışmasında, öğrenciler yalnızca matematik becerilerini test etmekle kalmayacak, aynı zamanda birçok sürpriz ödül kazanma şansını da elde edecekler.

Yarışma sonunda, kazananları iPad, Akıllı Saat, bisiklet, kulaklık ve büyük indirimler gibi hediyelerin sahibi olacak.

Eskişehir Omega X Kurs Merkezi'nden Ödüllü Matematik Sınavı

Omega X Matematik Oscarları’na katılmak isteyen öğrencilerin önceden kayıt yaptırmaları gerekiyor. Öğrenciler yarışmaya omegax.com.tr adresinden kayıt yaptırabilirler.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden Lisans Öğrencilerine Burs Desteği Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden Lisans Öğrencilerine Burs Desteği

Ayrıca, katılımcılar için WhatsApp üzerinden iletişim kurmak isteyenler, 0505 783 26 26 numarasını kullanarak bilgi alabilirler.

Yer: Arifiye Mh. Türe Sk. No:7/A, Odunpazarı, Eskişehir