Sınava hazırlanan öğrencilere Kazandırma garantisi taahhüt eden Omega X Kurs Merkezi Eskişehir ve Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyor. Öğrencilerin sınavlarda hedefledikleri başarıyı garanti altına alıyor.

Eskişehir Omega X Kurs Merkezi Kazandırıyor

Eğitimde öncü olan Omega X Kurs Merkezi öğrencilerin sadece akademik başarılarını değil sınav dönemi psikolojilerini de dikkate alıyor. Sınav kaygısı ve stresi yaşayan öğrencilere için 1 uzman psikolog ve 2 klinik psikolog desteği ile rehberlik ediyor. Böylece sınava hazırlanan çocuklar özgüvenlerini tazeleyerek yüksek motivasyonla çalışmalarını devam ettiriyor.

7.-8. sınıfların LGS hazırlık sürecinde; 11.-12. sınıflar ile mezunların YKS hazırlık sürecinde her öğrenciye kendini özel hissettirerek benzeri görülmemiş bir başarıya imza atıyor.

Omega X Eğitim Kursu

Omega X Kurs Merkezi'nin özelleştirilmiş eğitim sisteminde öğrenciler dilerlerse öğretmenlerinde birebir ders alabilirler. Omega X, öğrencilerine birebir, üç kişilik ve sekiz kişilik sınıflarda 600 saat ders imkanı sunuyor.

Matematik, Türkçe, Fizik, Kimya, Biyoloji ve İngilizce gibi temel derslerde her öğrenciye özel öğrenme stili uygulayan Omega X Kurs Merkezi aynı zamanda velilerin  de bu ilerlemeyi gözlemlemesi adına 15 günde bir veli görüşmeleri planlıyor.

Eskişehir Valiliği’nde, Eylül Ayı Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı Eskişehir Valiliği’nde, Eylül Ayı Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı