Özgür Özel'den yeni miting kararı Mehmet Şimşek ile görüşme açıklaması Özgür Özel'den yeni miting kararı Mehmet Şimşek ile görüşme açıklaması

Gazeteci Barış Yarkadaş, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bayram sonrası bir yemekte buluşacaklarına dair kulislerde konuşulan bir gelişmeyi Tv100'de yayınlanan "Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı" programında açıkladı.

2028 seçimleri için CHP'de hareketlilik başladı. Potansiyel adaylar arasında öne çıkan Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu, pozisyonlarını güçlendirmek için adımlarını sıklaştırmaya başladı.

Yarkadaş, İmamoğlu'nun cumhurbaşkanlığı hedefini sürdürdüğünü ve seçimlerde Kılıçdaroğlu'nun karşısında olmayı istemediğini vurgulayarak, "Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu'nun bir yemek yiyeceği konuşuluyor. Şu ana kadar her iki taraf da bu iddiayı reddetmedi veya yalanlamadı. Birkaç milletvekilinin de bu görüşmenin gerçekleşmesi için aracılık yaptığını ve tarafların bu buluşmaya sıcak baktığını biliyorum" dedi.