Erzurum’dan Konya’ya cenazeye giden araç, Kayseri-Malatya Karayolu’nda kontrolden çıkarak takla attı. Yaşanan  kaza sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kayseri-Malatya Karayolu'nun 30. kilometresinde, Erzurum’dan Konya’ya cenazeye gitmekte olan 35 BFA 638 plakalı aracın sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu feci bir kaza meydana geldi. S.D. idaresindeki otomobil, kontrolden çıkarak yoldan sapıp takla attı.

Kayseri'de Kontrolünü Kaybeden Aracık Takla Atması Sonucu 4 Kişi Hayatını Kaybetti

Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. İlk müdahalede, araçta bulunan T.A., Z.B., F.B. ve H.A.'nın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan S.D. ve Z.A.’nın tedavilerine devam ediliyor.

Yenidoğan Çetesi'nde Kan Donduran İtiraflar Ortaya Çıktı! Bebekler Ağır Narkotik İlaçla Uyutuldu Yenidoğan Çetesi'nde Kan Donduran İtiraflar Ortaya Çıktı! Bebekler Ağır Narkotik İlaçla Uyutuldu

Jandarma ekipleri kazanın ardından olay yerinde kapsamlı bir inceleme gerçekleştirdi. Hayatını kaybeden kişilerin cenazeleri, yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Kazanın nedenine dair detaylı soruşturma başlatıldı.