Denizli’de İğrenç Olay! Engelli Kıza İstismar Suçundan 7 Kişi Göz Altına Alındı Denizli’de İğrenç Olay! Engelli Kıza İstismar Suçundan 7 Kişi Göz Altına Alındı

İzmir Bayraklı'da dün gece bir intikam cinayeti işlendi. Olay, gece saatlerinde ilçeye bağlı Cengizhan Mahallesi 1620/20 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, D.K. (20) isimli bir kişi motosikletiyle sokağa gelerek husumetlisi Muhammed Umut Demirbuğa (21) ve kardeşi Ö.D.'ye tabancayla ateş açtı. Açılan ateş sonucunda Ö.D. bacağından yaralanırken, Muhammed Umut Demirbuğa kaçıp bir markete sığındı. D.K., motosikletle Demirbuğa’yı markete kadar takip ederek markete tabancayla ateş açtı ve motosikletiyle olay yerinden kaçtı. Saldırı sonucunda Muhammed Umut Demirbuğa kafasından, market sahibi E.K. ise bacağından yaralandı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede, ağır yaralanan Muhammed Umut Demirbuğa ve hafif yaralanan kardeşi Ö.D. ile market sahibi E.K. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Muhammed Umut Demirbuğa hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Demirbuğa’nın cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olay anı, marketin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, Muhammed Umut Demirbuğa’nın markete doğru koşarak geldiği ve D.K.'nin motosikletle arkasından kovaladığı, markete girmeye çalışırken tabancayla vurulduğu ve markette yere düştüğü esnada D.K.'nin bir el daha ateş ettiği anlar yer aldı.

Yapılan çalışmalar sonucunda, Muhammed Umut Demirbuğa’nın bir hafta önce D.K.’yi omzundan bıçakladığı ve aralarında bu yüzden husumet bulunduğu öne sürüldü. Polis ekipleri, cinayet şüphelisi D.K.’yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Olayda kullanılan motosiklet, olayın meydana geldiği adresin yakınlarında terk edilmiş halde bulundu.