Denizli’de İğrenç Olay! Engelli Kıza İstismar Suçundan 7 Kişi Göz Altına Alındı Denizli’de İğrenç Olay! Engelli Kıza İstismar Suçundan 7 Kişi Göz Altına Alındı

İstanbu Bahçelievler Devlet Hastanesi'nin acil servisi önünde, kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi.

Silahlı saldırı sonucunda 1 hastane jandarması, 1 hastane polisi, 1 güvenlik görevlisi ve 2 hasta yakını yaralandı. Olay sonrası çok sayıda polis ekibi bölgeye sevk edildi ve şüphelilerin bir kısmının gözaltına alındığı bildirildi.

Saldırı, saat 02.30 sıralarında gerçekleşti. İddiaya göre, bir grup saldırgan, otomobille hastanenin acil servisi önüne gelerek hastaneyi kurşunlamaya başladı. Kurşunların hedefi olan 1 hastane polisi, 1 hastane jandarması, 1 güvenlik görevlisi ve 2 hasta yakını yaralandı. 

Olayın ardından saldırganlar hızla kaçarken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis özel harekat, asayiş şube ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Yaralılar, hastane personeli tarafından acil serviste tedavi altına alındı.

Saldırı sırasında hasta ve sağlık personeli büyük bir panik yaşarken, kurşunlar hastane camlarına, acil girişinde bekleyen bir ambulansa ve park halindeki bir araca isabet etti. Olay yeri inceleme ekipleri, hastane içinde ve acil girişinde detaylı incelemeler yaptı. Polis ekipleri, saldırının hedefi ve failleri konusunda soruşturma başlattı.

Polis, olayla ilgili olarak çok sayıda şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyet yetkilileri, saldırının arka planını ve nedenini araştırmaya devam ediyor.