Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesi Hükümet Caddesi’nde meydana gelen olayda İddiaya göre, aynı mağazada şoför olarak çalışan Eren Uzuner, platonik aşk beslediği Fatma Özdemir’i, iş yeri yakınlarındaki bir çay ocağında arkadaşı Barkın Perçin ile otururken gördü. Uzuner, yanlarına giderek, üzerinde taşıdığı tabancayla ateş açtı. Fatma Özdemir ve Barkın Perçin vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Saldırgan Uzuner, daha sonra mağazaya dönerek iş arkadaşları N.Ç.K. ve S.D.’yi de vurdu.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, Barkın Perçin’in başına isabet eden kurşunla hayatını kaybettiğini tespit etti. Fatma Özdemir ve diğer yaralılar, Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.
Polis, kaçan Eren Uzuner’i yakalamak için kapsamlı bir operasyon başlattı. Kaçarken durdurulan Uzuner, teslim olmadan önce tabancasını yere attı. Bu sırada tabanca ateş aldı ve bir trafik polisi hafif yaralandı. Yaralanan polis memuru ile N.Ç.K. ve S.D. tedavilerinin ardından taburcu edildi. Eren Uzuner ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İncel Tehlikesi! İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'in Katili Semih Çelik Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı İncel Tehlikesi! İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'in Katili Semih Çelik Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Fatma Özdemir Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hastanede ameliyat edilen ve durumu ağır olan Fatma Özdemir, gece saatlerinde hayatını kaybetti. Özdemir’in cenazesi, Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesine bağlı Köseilyas Mahallesi'ndeki evine getirildi. Helallik alınırken annesi Türkan ve ablası Selen Özdemir gözyaşlarına boğuldu. 

Fatma Özdemir’in babası Kemal Özdemir ise cezaevinden özel izinle cenazeye katıldı. Jandarma eşliğinde törene getirilen baba, kızının cenaze namazında bulundu. Özdemir, mahalle mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.