Sakarya’nın Hendek ilçesindeki Fabrika patlamasında bir kişi yaşamını yitirmiş, 30 kişi de yaralanmıştı. Merve'nin cenaze namazı, ailesinin evinin önünde kılındı. Cenazeye, Menteş’in nişanlısı ve babası gözyaşları içinde katıldı. Ayrıca, patlama sonrası hayatını kaybeden diğer 3 kişi de göz önünde bulundurulduğunda, felaketin bilançosu ağırlaşıyor.

Merve Menteş Sakarya’nın Hendek Ilçesindeki Fabrika Patlamasında Hayatını Kaybetti

Merve, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünden geçen yıl mezun olmuştu. 3 kardeşi olan genç kadın, cenaze töreni sonrası Hendek ilçesindeki mahalle mezarlığına defnedildi. Tabutuna duvak konularak uğurlanan Menteş'in nişanlısı ve babası, duygu dolu anlar yaşadı.

Muğla'daki Yangın Kontrolden Çıktı Muğla'daki Yangın Kontrolden Çıktı

Merve Menteş Gelinlik Yerine Kefen Giydi

Fabrika müdürü tutuklandı

Hendek Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, patlamayla ilgili olarak fabrika sahipleri ve yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 7 kişi ifadeye çağrıldı. 6 şüpheli, gözaltına alınarak mahkemeye sevk edilirken, bunlardan fabrika müdürü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.