Eskişehir'de engelli olduğu iddia edilen bir vatandaş sokakta bulduğu çöpleri evinde biriktirmeye başladı. Yakın çevredeki vatandaşlar çıkan koku nedeniyle rahatsız oldukları dile getirerek yetkilerden yardım istedi.

Eskişehirli Öğrencilerden Türkiye Birinciliği Eskişehirli Öğrencilerden Türkiye Birinciliği

Durumu müdahale etmek için Odunpazarı Belediye ekipleri Vişnelik'te ikamet eden engelli vatandaşın evine gittiler. oluşan kötü kokunun 30 ton atık maddeden geldiğini tespit ederek evi çöpten arındırdılar.

Engelli olduğu iddia edilen 55 yaşındaki Bülent K. yaşadığı daireyi çöplerle doldurduktan sonra, yer kalmadığı için garajı ve apartmandaki ortak kullanım alanlarını da sokakta bulduğu atıklarla doldurmaya başladı. 

Oluşan pis görüntü ve kötü koku nedeniyle vatandaşlar belediyeye şikayetlerini aktardı. . Alınan mahkeme kararı sonrasın Odunpazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 2 adet kamyon ile polis ve zabıta ekiplerinin eşliğinde hanenin temizlenmesi amacıyla adrese gitti. Kapıyı açmak istemeyen Bülent K., çöp biriktirmediğini belirterek ekiplere zorluk çıkarttı.Çilingir yardımıyla girilen evden 30 ton çöp çıkarıldı.