Toplantıda yapılan açıklamada, Eskişehirspor Kulüp Başkanı Ulaş Entok'un yurtdışında olması nedeniyle başkan vekili Niyazi Çelik'in başkanlığında toplantının gerçekleştirildiği belirtildi.

Toplantıda alınan kararlar arasında altyapı çalışmalarının son durumu, sezon planlaması ve gelecekteki projeler hakkında Asbaşkan Eray Saygı tarafından detaylı bir sunum yapıldı. Ayrıca, yeni sezon için planlanan sportif ürünlerin tedariği ve taraftarların beklentilerine yönelik ürün çeşitliliği hakkında bilgiler paylaşıldı.

Eskişehir’de KYK Yurtlarında Hazırlıklar Son Hızla Devam Ediyor Eskişehir’de KYK Yurtlarında Hazırlıklar Son Hızla Devam Ediyor

Öte yandan, "Alacaklarımı Siliyorum" kampanyasıyla ilgili görüşmelerin yapıldığı ve kampanyanın detayları ile uygulama planının ele alındığı ifade edildi. Futbol şubesinden ise transfer çalışmaları ve görüşmelerle ilgili ayrıntılı bilgiler verildiği belirtildi. Teknik asbaşkanlar Safa Üstünbaş ve Berkay Çifter'in sunumuyla takımın yeni sezonda güçlendirilmesi adına yapılan çalışmalar ve stratejilerin ele alındığı vurgulandı.

Eskişehirspor Kulübü olarak şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini ve aldıkları kararlar ile gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında taraftarları ve kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceklerini belirten yönetim, önemli gelişmelerin paylaşılacağına dair taahhüdünü yineledi.