Eskişehir'de İş İnsanlarına Yönelik Silahlı Saldırı Davası Ertelendi Eskişehir'de İş İnsanlarına Yönelik Silahlı Saldırı Davası Ertelendi

Eskişehir'in Kurtuluş Mahallesi, Cumhuriyet Bulvarı üzerinde yer alan ve yaklaşık çeyrek asırdır hizmet veren 25 metrelik üst geçidin yıkımına önceki gece başlanmıştı. Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri ekibi, 6-10 Ağustos tarihleri arasında planlanan yıkım çalışmalarını gece saatlerinde sürdürüyor.

Odunpazarı Tarihi Köprü Yıkımı

Çalışmalar, her gece 01.00 ile 05.00 saatleri arasında 50 kişilik bir ekiple gerçekleştiriliyor. Trafiğin kesildiği bölgede, yıkım işlemlerinin planlanan 4 günden daha kısa sürede tamamlanması öngörülüyor. Ekiplerin çalışmaları havadan dron ile görüntülendi.

Odunpazarı Köprü Yıkımı

“3 Gecede Tamamlamayı Planlıyoruz”

Yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen ve bilgi veren Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Evren Olcay, üst geçidin uzun yıllardır hizmet verdiğini, ancak zamanla yorgunluk ve kavşaktaki sinyalizasyon sistemi nedeniyle kullanışsız hale geldiğini belirtti. Olcay, "Başkanımız Kazım Kurt'un talimatları doğrultusunda, bu hafta gece saat 1 ile 5 arasında Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle tramvay hattını kesiyoruz ve üst geçidi kaldırıyoruz.

Köprü 1

Üst geçidin kaldırılması sonrası, sinyalizasyon ve tramvay ışıklarıyla trafikte yayalara daha fazla zaman tanıyacağız. Planlanan 4 gün sürecek çalışma süresini, şu anda 3 gece içinde tamamlamayı hedefliyoruz. Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı,

Gökmeydan Köprü Yıkımı

Büyükşehir Belediyesi Estram ve diğer yardımcı kuruluşlarla birlikte yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Yaklaşık 50 kişilik ekip emniyet tedbirleriyle birlikte yolu kapatarak çalışmalara devam ediyor. Her şeyin kazasız belasız tamamlanmasını umuyoruz" dedi.