Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele kapsamında gerçekleştirdiği operasyonlar sonucunda, son bir hafta içinde 33 şüpheliye işlem yapıldı ve yüklü miktarda narkotik madde ele geçirildi. Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 2-9 Eylül tarihleri arasında yürütülen operasyonlarda, kent genelinde 24 olaya müdahale edildi.

Yapılan operasyonlar sonucunda 33 şüpheli şahıs hakkında işlem yapılırken, 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi, 29 kişi ise serbest bırakıldı. Operasyonlarda ele geçirilen uyuşturucu maddeler arasında 9,56 gram metamfetamin, 248 adet sentetik ecza hapı, 20 kök kenevir, 510 gram esrar, 571 adet ecstasy hap, 76,08 gram bonzai bulunuyor. Ayrıca 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 56 adet sarma kağıdı, 1 av tüfeği, 1 kuru sıkı tabanca, 17 av tüfeği fişeği ve 2 kuru sıkı fişeği ele geçirildi.

Eskişehir Korupark Evlerinde 1 Milyon Liralık Soygun Eskişehir Korupark Evlerinde 1 Milyon Liralık Soygun

Yetkililer, Eskişehir’de uyuşturucu ile mücadeleye kararlılıkla devam edileceğini belirterek, vatandaşların bu tür suçlara karşı duyarlılık göstermesi gerektiğini vurguladı.