Eskişehir’de de gerçekleşen ‘Cuma Buluşmaları’ Türkiye genelinde eş zamanlı olarak gerçekleşti. Bakanlık tarafından 81 il ve 920 ilçede eş zamanlı olarak Eskişehir genelinde 14 ilçede 42 mahallede düzenlenen program kapsamında Tarımsal Üretimin Planlanması konusunda üreticiler bilgilendirildi ve fikir alışverişinde bulunuldu.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'ne Özbekistanlı Rektörden Ziyaret Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'ne Özbekistanlı Rektörden Ziyaret

Eskişehir'de de İl Tarım ve Orman Müdürlüğü himayesinde, 14 ilçede 42 mahallede düzenlenen köy ziyaretleriyle çiftçilere yeni destek modelinin detayları aktarıldı. Çiftçilerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, “Tarımsal Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli”nin ayrıntıları paylaşıldı.

İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş’ün Tepebaşı Beyazaltın Mahallesinde katılım sağladığı ve 42 mahallede aynı anda düzenlenen toplantılarla müdür yardımcıları, şube ve ilçe müdürleri, teknik komite üyeleri ve uzman personel, çiftçilerle bir araya geldi. Bilgilendirme sonrasında çiftçiler, yaşadıkları sorunları ve taleplerini aktarma imkânı buldu.