Eskişehir'de polis ekipleri, şehir estetiğini bozan ve görüntü kirliliği oluşturan metruk araçlara yönelik başlattığı çalışmalar kapsamında 15 hurda aracı bulundukları yerlerden kaldırdı.

Polis Ekipleri 15 Hurda Aracın Bulunduğu Yerlerden Kaldırılmasını Sağladı

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, suç ve suçlularla mücadele faaliyetleri çerçevesinde mahalle sakinlerinin şikayetlerini dikkate alarak çalışmalarına yön veriyor. Suç işlenme riski taşıyan, özellikle çocuklar için tehlike oluşturan ve şehir estetiğini bozarak görüntü kirliliği yaratan metruk araçların kaldırılması çalışmalarının sürdürüleceği aktarıldı.

Eskişehir'de Üniversite Öğrencileri Yurtlarına Yerleşmeye Başladı Eskişehir'de Üniversite Öğrencileri Yurtlarına Yerleşmeye Başladı

1 Ağustos - 2 Eylül tarihleri arasında 15 metruk ve hurda araç tespit edildi. Araç sahipleriyle yapılan görüşmeler sonucunda, gerekli güvenlik tedbirleri alınarak 12 araç bulundukları yerden kaldırıldı. Sahiplerine ulaşılamayan 3 araç ise Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile koordineli olarak kaldırıldı.