Eskişehir'de düzenlenen "Spor Benim Hayalim: Türkiye Yüzyılı Kardeşlik Turnuvası" adı altında gerçekleştirilen futbol turnuvasının kupa ve madalya töreni, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy'un katılımıyla gerçekleştirildi.

Eskişehir Valiliği'nin himayesinde, Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Eskişehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğiyle organize edilen turnuva, 24-26 Ağustos tarihleri arasında yapıldı. Turnuvanın sonunda düzenlenen törenle, şampiyon olan takıma madalyaları Vali Hüseyin Aksoy tarafından takdim edildi.

Eskişehir'i 21 Ekim Pazartesi Günü Nasıl Bir Hava Bekliyor Eskişehir'i 21 Ekim Pazartesi Günü Nasıl Bir Hava Bekliyor

Törende konuşma yapan Vali Aksoy, "Sizlerin geleceğin sporcuları olması için 'spor benim hayalim' diyen hepinize destek veriyor, sporda bizleri gururlandıracağınıza yürekten inanıyoruz. En büyük zenginliğimiz sizlersiniz. Cumhuriyetimizin emanetçisi, milletimizin ümidi ve geleceğimizin güvencesi sizlersiniz," dedi.

Turnuvada toplam 8 ilden katılan ve koruma ve bakım altındaki 15-18 yaş arası çocuklara madalya ve hediyeler takdim edildi. Tören, şampiyon olan Eskişehir takımına madalyalarının verilmesiyle sona erdi.