Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayımlanan hava tahmin raporuna göre, bölge genelinin parçalı, zaman zaman çok bulutlu olması öngörülüyor. Bu akşamın ilk saatlerinde Eskişehir'in kuzeybatısında, yarın ise gündüz saatlerinde aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor; günün en yüksek sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında kalacağı tahmin ediliyor. Rüzgârın kuzeyli yönlerden orta kuvvette esmesi, bu akşam ve yarın zaman zaman kuvvetlenerek saatte 30 ila 60 km hızlara ulaşması bekleniyor.

Eskişehir’e Gelen Bakan Yerlikaya: Kabine Döneminde Tonlarca Yasaklı Madde Ele Geçirildi Eskişehir’e Gelen Bakan Yerlikaya: Kabine Döneminde Tonlarca Yasaklı Madde Ele Geçirildi

Dolu ve yıldırım düşmesi gibi tehlikelere karşı dikkatli olunması gerektiği uyarısı yapıldı. Bahar ve yaz aylarında meydana gelen gök gürültülü sağanak yağışlar sırasında; kuvvetli rüzgâr, kısa süreli kuvvetli yağış, yerel dolu yağışı ve yıldırım düşmesi gibi risklere karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.