Eskişehir'de dün gece yaşanan olayda, bir inşaatta gece bekçisini silahla yaraladıktan sonra kaçan ve kendisini bir eve kapatarak polislerle silahlı çatışmaya giren şüpheli Baran Y., polis ekiplerinin başarılı operasyonu sonucunda yakalandı.

Olay, Tepebaşı İlçesi Zafer Mahallesi Gündüzler Sokak’taki bir inşaatta gece saatlerinde meydana geldi. Baran Y., gece bekçisini silahla yaraladıktan sonra Gölbaşı Sokak’taki bir eve sığındı. Evin penceresinden etrafını saran polisleri uzaklaştırmak için havaya ateş eden ve kendine zarar verme tehditleri savuran Baran Y., bahçe kapısından çıkarak kaçmaya çalıştı.

Mahalle içinde polis ekipleriyle silahlı çatışmaya giren Baran Y., yaklaşık 500 metre uzaklıktaki Altıner Sokak’ta yakalandı. Ara sokaklarda süren çatışma ve kovalamaca, mahallede büyük paniğe yol açtı.

Yakalanmadan önce bıçakla kendisini yaralayan Baran Y., olay sonrası Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavisinin tamamlanmasının ardından emniyetteki işlemlerinin bitmesiyle Baran Y. adliyeye sevk edildi.

Eskişehir'de İş İnsanlarına Yönelik Silahlı Saldırı Davası Ertelendi Eskişehir'de İş İnsanlarına Yönelik Silahlı Saldırı Davası Ertelendi

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.