Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların "barlar sokağı" olarak bildiği Vural Sokak'ta denetim gerçekleştirdi. Dün gece 21:00'da başlayan denetimde, polis ekipleri, kamu düzeninin korunması ve devamlılığı için 5 saatlik çalışma sürdürdü. 

Vural Sokak öncelikli olmakla beraber Hoşnudiye Mahallesinin genelini kapsayan polis denetimi 109 şahsın kimlik sorgulamasıyla sonlandı.

Polis ekipleri, genel asayişin ve kamu düzeninin devamının sağlanması amacıyla halka açık yerlerde alkol satış yasağına uyulup uyulmadığını denetledi. İş yerlerinin, müzik yayın yasağı saatine uygun hareket ettiklerini kontrol eden ekipler, kapanış saatinde kapalı olmayan, kurallara uymayan işletmeleri tespit etmek için çalışmalarını sürdürdü.

Eskişehir'de Yemek Borusu Genişleyen Yavru Kediden Tavuk Sesi Çıkıyor Eskişehir'de Yemek Borusu Genişleyen Yavru Kediden Tavuk Sesi Çıkıyor

Yapılan denetimler sırasında aranan şahısların yakalanmasına yönelik Asayiş Şube ve Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 4 ekip ve 12 personelle yapılan uygulamada, 109 şahsın kimlik bilgileri sorgulandı.