Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nden ‘Ortak Akıl’ Toplantısı Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nden ‘Ortak Akıl’ Toplantısı

Eskişehir’de trafik polislerini peşine düşüren kasksız ve plakasız bir motosikletli, araç girişinin yasak olduğu Adalar Bulvarı üzerinden kaçma girişiminde bulundu. Bu esnada hız yaparak vatandaşları tehlikeye atan sürücü, motosikletli trafik polisini görünce aracını sağa çekti. Polisin kaçmaması için uyardığı sürücü, İsmet İnönü Bulvarı'ndaki ekip aracının yanına götürüldü ve ceza yazıldı.

Motosikletin arkasında yine kasksız şekilde yolcu olarak bulunan erkek şahıs ise polislerden bilgi alan ve çekim yapan muhabire, "Dayak atarım sana, yemin ederim döverim" diyerek tehdit etti.

Polis ekiplerinin yaptığı kontrollerde sürücünün motosiklet ehliyeti bulunmadığı belirlendi. Sürücüye hem ehliyeti olmaması hem de plaka takmaması nedeniyle ceza yazıldı. Trafik denetimlerini sürdüren ekipler, 18 yaşını geçen vatandaşların araç kullanmak için ehliyet alması gerektiğine dikkat çekti.