Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde 22:20 sularında bir lokantada kavga çıktı. İddialara göre işletmenin içerisinde bulunan bir kişi ile dışarıdan gelen başka bir kişi arasında tartışma başladı. Alacak verecek meselesi nedeniyle çıktığı iddia edilen tartışma kavgaya döndü.

Ertuğrulgazi Mahallesi Çilem Caddesi üzerinde gerçekleşen olayda şahıslardan biri dışarıya çıkarak telefon ettiği 3 arkadaşını dükkanın önüne çağırdı. Kısa süre içerisinde bölgeye gelen ve yine alkollü oldukları iddia edilen şahıslar işletmenin içerisindeki kişiye saldırdı. Şahıslar dükkandaki sandalyeleri ve tadilat yapan işçilerin makinelerini kullanarak darp etti. Malları zarar gören esnaf ve işçiler ise tarafları ayırmaya çalışırken olaya dahil oldu.

Eskişehir’in Tepebaşı Ilçesinde, Lokantada Alacak Verecek Meselesi Nedeniyle Başlayan Tartışma, Taraflar Arasında Büyüyerek Kavgaya Dönüştü

Eskişehir'de Hava Sıcaklığı Artıyor Eskişehir'de Hava Sıcaklığı Artıyor

Kavga seslerini duyan vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, taraflara müdahale etti. Alkollü şahıs, mağdur olduğunu söyleyip polise sesini yükseltti ve çevresine küfürler savurdu. 

Ardından, şahsın polise mukavemet göstermesi sonucu tekrar arbede çıktı. O arbede sırasında bir işletme personeli de alkollü şahsa doğru sandalye fırlatarak, "Devletin memuruna bağırma" diye tepki gösterdi.

Ekişehir'de Bir Lokantada Çıkan Kabgada Ortalık Savaş Alanına Döndü

Kavga nedeniyle lokantanın içerisinde fenalaşan kadına ise 112 Acil Servis ekipleri müdahalede bulundu. Polisin yoğun uğraşları sonucunda ayrılan taraflar ise ekip arabasına alınarak karakola götürülürken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.