Eskişehir'de Suçlulara Göz Açtırılmadı: Aranan Şahıslar Tutuklandı Eskişehir'de Suçlulara Göz Açtırılmadı: Aranan Şahıslar Tutuklandı

Eskişehir Omega X Kurs Merkezi sınava hazırlanan öğrenciler için eğitimde başarıyı garanti altına alan sınav kazandırma garantili eğitim sistemi ile öğrencilerin hedefledikleri başarıyı elde etmelerinde etkin rol oynuyor. 

Eskişehir Omega X Kurs Merkezi Kazandırıyor

Omega X öğrencilerine, benzersiz bir eğitim deneyimi sunuyor. Sınav kaygısı yaşayan öğrencilerin özgüvenlerini tazeleyerek, başarılarını daha emin adımlarla sonuçlandırmaları için, kurs merkezinde 1 uzman psikolog ve 2 klinik psikolog desteği sağlıyor.

Omega X Ile Yks'de Başarıyı Elde Edin

Eskişehir'de yönettiği sınav süreci kapsamında haftada 1 rehber öğretmen görüşmesi ve 15 günde bir gerçekleştirdiği veli toplantılarıyla Omega X Kurs Merkezi Eskişehir'de ilk ve tek olma özelliği taşıyor.

8. ve 12. sınıf öğrencilerine ve mezunlara sunduğu daha önce benzeri görülmemiş "Kazandırma Garantili Eğitim" sistemiyle her öğrenciye özel eğitim stili tasarlıyor. LGS (Liselere Geçiş Sınavı) ve YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) gibi öğrencilerin hayatında büyük önem taşıyan sınavlarda her öğrencinin bireysel ihtiyaçlarına göre eğitim almasını sağlıyor.

Eskişehir Omega X Kurs Merkezi Kazandırma Garantisi Sunuyor

Omega X Eskişehir'in en iyi LGSve YKS hazırlık kursunda uzman eğitmen kadrosuyla öğrencilere; birebir, 3 kişilik ve 8 kişilik gruplar halinde özel ders fırsatı sunuyor. Öğrencilerin akademik başarılarını en üst düzeye çıkarmak için 600 saatlik özelleştirilmiş eğitim sistemi tasarlıyor.  

Matematik, Türkçe, Fizik, Kimya, Biyoloji ve İngilizce gibi temel derslerde, öğrenim başarısını en üst seviyeye çıkararak fark yaratan Omega X Kurs Merkezi hakkında bilgi almak isteyen veli ve öğrenciler 0505 783 26 26 telefon numarasıyla iletişime geçerek randevu oluşturabilirler. 


Omega X Kurs Merkezi’ne kayıt olmak isteyen öğrenciler için iletişim bilgileri şu şekildedir:

Telefon: 0505 783 26 26
Adres: Arifiye Mah. Türe Sokak No: 7/A Odunpazarı, Eskişehir   
E-posta: [email protected]
Web Sitesi: omegax.com.tr

Omega X Kurs Merkezi, eğitimde başarıyı garantileyen sistemi ve öğrenci odaklı yaklaşımı ile Eskişehir’de eğitim dünyasına yeni bir soluk getiriyor. Eğitimde Omega X farkını yaşamak için hemen kaydolun ve başarının kapılarını aralayın!