Eskişehir’de gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı. Kazanın ardından araçlarda maddi hasar oluşurken, sürücüler arasında yaşanan tartışma tarafların birbirinden şikayetçi olmasına yol açtı. Olay, saat 23.30 sıralarında İsmet İnönü-2 Bulvarı üzerinde bulunan Anadolu Üniversitesi Eczacılık Kapısı yakınlarında meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, çevre yolu istikametinden gelen C.K. isimli kadın sürücünün kullandığı 16 BIT 827 plakalı otomobil ile bulvar üzerinde seyir halinde olan T.Ö. idaresindeki 07 ECR 76 plakalı otomobil çarpıştı. Yaşanan çarpışmanın etkisiyle T.Ö. idaresindeki araç kaldırımları aşarak yol kenarına çıktı.
Tartışma Kavgaya Dönüşmeden Polis Müdahale Etti
Kazanın ardından her iki araçta da maddi hasar meydana gelirken, olay yerinde tansiyon yükseldi. Taraflar arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.
Polisin zamanında müdahalesiyle tartışma kavgaya dönüşmeden sonlandırıldı. Taraflar, yaşanan kaza ve sonrasında gelişen olaylar nedeniyle birbirinden şikayetçi oldu. Polis ekipleri her iki sürücüyü de ifadelerini almak üzere karakola götürdü.
Soruşturma Başlatıldı
Kazayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı. Araçların çarpışma nedeni, yol durumu ve tarafların ifadeleri doğrultusunda kazanın nasıl meydana geldiği netlik kazanacak. Her iki sürücünün de sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazada herhangi bir yaralanma yaşanmadığı belirtildi.