Eskişehir’de jandarma ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda, çeşitli ilçelerde uyuşturucu madde bulundurduğu ve kullandığı tespit edilen 8 şüpheli hakkında işlem başlatıldı. Yapılan aramalarda, narkotik maddeler ve ruhsatsız silahlar ele geçirildi.

Kan Donduran Olay! Emekli Profesör Eller ve Ayaklar Bağlı Halde Fıçıda Bulundu Kan Donduran Olay! Emekli Profesör Eller ve Ayaklar Bağlı Halde Fıçıda Bulundu

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Odunpazarı, Tepebaşı ve Sivrihisar ilçelerinde şüpheli şahısların ikametgahlarında uyuşturucu madde bulundurdukları ve kullandıklarını belirledi. Bu doğrultuda, 9-10 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen operasyonlarda, şüpheli şahısların evlerinde detaylı aramalar yapıldı. Aramalarda, 10,9 gram metamfetamin, 10 gram bonzai, 10 gram esrar, 1,9 gram amfetamin, 1 adet uyuşturucu hap, 5 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Şüpheli şahıslar hakkında "Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak" (TCK 191) ve "6136 Sayılı Kanun'a Muhalefet" suçlarından işlem yapılmış olup, soruşturma devam etmektedir.