Ak Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak: "Sözde Değil Özde Çevreye Duyarlı Olunmalı" Ak Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak: "Sözde Değil Özde Çevreye Duyarlı Olunmalı"

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı artan maliyetler sebebiyle üretmekte zorluk çeken hayvan üreticileri için destek projelerini sürdürüyor. Bu projeler kapsamında Büyükşehir Belediyesi’ne ait tarlada ekimi yapılan yoncanın hasadı gerçekleştirildi. 

Hayvan Üreticilerine Balya Desteği Yapıldı

Hasat edilen yoncalar balya haline getirilerek Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri tarafından Beylikova’da destek başvurusu yapan 42 hayvan üreticisine 840 adet balya teslim edildi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Üreticiler Için Sürdürdüğü Projeler Kapsamında Beylikova Ilçesinde Küçükbaş Ve Büyükbaş Hayvan Üreticilerine Yonca Balyası Dağıttı

Beylikova Belediye Başkanı Hakan Karabacak, Büyükşehir Belediyesi’nin Beylikovalı büyükbaş ve küçükbaş hayvan üreticilere verdiği destek nedeniyle teşekkür etti. 

Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Yetkilileri Tarafından Beylikova’da Destek Başvurusu Yapan Hayvan Üreticilerine Teslim Edildi

Üreticiler de balya, saman ve yem fiyatlarının fazla olduğunu belirterek Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye teşekkürlerini iletti. Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri de üretime olan desteğin artarak devam edeceğini belirtti.