Eskişehir'de Halk Market, yeni eğitim ve öğretim yılı başlamadan önce ihtiyaç sahibi çocuklara kırtasiye desteğinde bulundu.

Eskişehir'de Görme Engelli Vatandaşların Bisiklet Keyfi Eskişehir'de Görme Engelli Vatandaşların Bisiklet Keyfi

Odunpazarı Belediyesi Halk Market, ihtiyaç sahibi yaklaşık 750 çocuğa okul çantası,defter, boya kalemi, kuşun kalem gibi kırtasiye desteğinde bulundu.

Halk Market “Okul Çantamı Birlikte Dolduralım” Sloganıyla Bağış Çağrısında Bulundu

Odunpazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Halk Market, esnaf ve vatandaşların yardımıyla toplanan kırtasiye malzemelerini ekonomik kriz nedeniyle okul masraflarını karşılayamayan velilere yardım eli uzattı. Halk Merket, daha fazla çocuğa kırtasiye yardımı yapmak için hayırseverlere “Okul Çantamı Birlikte Dolduralım” sloganıyla bağış çağrısında bulunan Halk Market yetkilileri, hazırlanan paketlerin içerisinde; çanta, çizgili defter (büyük boy), kareli defter (büyük boy), 12’li kuru boya, 12’li sulu boya, 12’li pastel boya, 12’li keçeli boya, cetvel takımı, resim defteri, uçlu kalem, silgi, kaplık, kalemtraş olduğunu kaydetti. Daha çok çocuğa ve ihtiyaç sahiplerine ulaşmak istediklerini bu nedenle de hayırsever vatandaşların yardımlarını beklediklerini vurguladı.