Eskişehir'de 24 Eylül Salı günü saat 12.00’de açılacak olan Halk Lokantası, Taşbaşı Çarşısı Eski Nikah Salonu’nda hizmet verecek. Hafta içi hizmet verecek olan Halk Lokantası, 4 çeşit yemeği 65 TL’ye sunacak.

24 Eylül Salı Günü Saat 12.00’De Açılacak Olan Halk Lokantası, Eskişehir’in Kalbi Taşbaşı Çarşısı Eski Nikah Salonu’nda Hizmet Verecek

Eskişehir'de Gece Denetimi Eskişehir'de Gece Denetimi

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Halk Lokantası uygulamasında günlük bin kişiye yemek verilecek ve lokanta 12:00- 15:00 saatleri arasında açık kalacak. 

Halk Lokantası Hafta Içi 5 Gün Açık, Hafta Sonları Ise Kapalı Olacak

Başkan Ünlüce, "Halk için, halk içinde, hep birlikte" diyerek yola çıktılarını belirterek ekonomik kriz ve vatandaşın alım gücünün her geçen gün düştüğünü ifade etti.     Ünlüce 24 Eylül'de hizmet vermeye başlayacak olan Halk Lokantası için “Bir sözümüzü daha tutuyoruz. Halk Lokantalarımızın ilki Taşbaşı eski Nikah Salonu binasında açılıyor. 65 liraya; lezzetli, doyurucu, besin değerleri hesaplanarak özenle hazırlanmış öğle yemeği menüsü Halk Lokantası’nda. Halk Lokantamız, 24 Eylül Salı günü saat 12.00’den itibaren hizmetinizde.  Hayırlı olsun Eskişehir.” dedi.