Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, üst yapıları düzenlemek  için yol bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerince Çamlıca Mahallesi'nde yol yenileme ve genişletme çalışmaları tamamlandı.

Çamlıca Mahallesinde tamamlanan yol çalışmalarının ardından Orgeneral Kıvrıklıoğlu Caddesi ile Tevfik Fikret Caddesi arasında kalan Gündüz Ökçün Bulvarı'nda çalışmalar başlatıldı. Öncelikle Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ) ve diğer kurumlar bulvardaki alt yapı çalışmalarını bitirdiler. Alt yapı çalışmaları sonrası asfalt yenileme ve genişletme çalışmaları da bitirildi.

Gündüz Ökçün Bulvarı'nda Yol Çalışmaları Tamamlandı

Eskişehir'de Hapis Cezasıyla Aranan Şahıslar Polisten Kaçamadı Eskişehir'de Hapis Cezasıyla Aranan Şahıslar Polisten Kaçamadı

Yol çalışmalarında bölgedeki ulaşımın aksamaması ve güvenli hale gelmesi adına ekipler hızla asfalt, yol genişletme ve yenileme çalışmalarını bitirmeye özen gösteriyor. Çalışmalar sona erince yol hizmete açıldı. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, kent genelindeki yol yenileme ve genişletme çalışmalarının 2024 yatırım programına göre hız kesmeden devam edeceğini belirttiler.