Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin Uluönder bölgesinde başlattığı asfalt bakım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar, trafik akışına engel olmamak için gece yapılıyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin kent merkezi ve kırsalda yürüttüğü yoğun çalışmalar sürüyor. Ekipler, bu kapsamda Uluönder Mahallesi Sivas Kongresi Bulvarı, Hakimiyet Sokak ve İçtenlik Sokak kesişiminde asfalt onarım ve yenileme çalışmalarını gece boyunca gerçekleştirdi.

Eskişehir Teknik Üniversitesi Akademisyenlerinden Büyük Başarı Eskişehir Teknik Üniversitesi Akademisyenlerinden Büyük Başarı

Uluönderde Asfalt Çalışması

Trafik akışının aksamaması için büyük bir gayret gösteren yetkililer, “Kent merkezi ve kırsal mahallelerde sorumluluk alanımızda üst yapı çalışmalarına hız veren ekiplerimiz, trafik akışında yoğunluk yaratmamak için gece vardiyası ile şehrin dört bir yanında çalışmalarına devam ediyor. Ağustos ayı içerisinde şehrimizdeki ana cadde ve bulvarlarda gece çalışmaları sürecek olup, trafik kapatma konularında öncesinde bilgilendirme yapılacaktır.” şeklinde açıklamada bulundular.