Eskişehir'de Asfalt Çalışması: Aşağı Söğütönü Yolu Yenileniyor Eskişehir'de Asfalt Çalışması: Aşağı Söğütönü Yolu Yenileniyor

Eskişehir’in Emek Mahallesi Harika Sokak’ta bulunan bir çocuk parkında yaşanan olayda, 13 yaşındaki H.A.K., kendisinden küçük bir çocuğu darp eden 14 yaşındaki M.N.’yi bıçakla yaraladı. Edinilen bilgilere göre, M.N. adlı yabancı uyruklu çocuk, parkta bir başka çocuğa şiddet uyguladı. Kardeşinin darp edildiğini öğrenen H.A.K., olay yerine gelerek M.N. ile tartıştı ve kavgaya dönüştürdü.

Kavganın ardından, evine gidip bıçak alan H.A.K., tekrar olay yerine dönerek M.N.’yi bacağından ve omzundan bıçakladı. Çevredeki vatandaşların durumu fark etmesi üzerine polis ve ambulans ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, bıçaklanarak yaralanan M.N.’yi Eskişehir Şehir Hastanesi’ne götürdü. M.N.’nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Olayın ardından, polis ekipleri tarafından gözaltına alınan H.A.K. hakkında soruşturma başlatıldı. Olayla ilgili detaylı inceleme ve soruşturma devam ediyor.