Eskişehir Adliyesi'nde görevli yargı mensupları ve çalışanları, Başsavcı Ali Yeldan’a veda etmek amacıyla bir araya geldi.  2022 yılında Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Başsavcı Ali Yeldan’ın Hakimler ve Savcılar Kurulu tarafından verilen karar ile İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına atanması dolayısıyla Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından veda programı düzenlendi.

Başsavcı Ali Yeldan Için Veda Töreni Düzenlendi

Veda programına Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Muharip Hava Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanı Tümg. Ali Özmen, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Adalet Komisyonu Başkanı Arif Hamdi Sazak, Eskişehir Baro Başkanı Mustafa Elagöz, mahkeme başkanları, başsavcı vekilleri, Cumhuriyet savcıları ve hakimler ile çok sayıda yargı çalışanı katıldı.
İki yıllık çalışma sürecinde çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür eden Başsavcı Yeldan, “İki yılı aşkın bir süredir koştuk, çabaladık, adalet için yorulduk ama durmadık. Sıkıntıları, acıları, zorlukları ve sevinçleri paylaştık. Giderken idealleri için mücadele etmenin bu yolda vazgeçmeden yürümüş olmanın huzurunu yaşıyorum.  Zaman gelir görevler değişir, değişsin. Ancak aşkla, şevkle çalışma azmimiz değişmez. Vatana ve millete, adalete sadakat ve inancımız değişmez. Eskişehir’e olan sevgimiz, Eskişehirlilerin ve dostlarımızın gönül makamındaki yeri değişmez” diye konuştu.

Başsavcı Ali Yeldan’ın İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına Atanması Sebebiyle Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı Tarafından Veda Programı Düzenlendi

Konuşmaların ardından Başsavcı Yeldan’a plaket ve çiçek takdiminde bulunulurken, program Ali Rıza Saltık’ın seslendirdiği parçalarla ve hatıra fotoğrafları çekilmesi ile son buldu.

Eskişehir Yolunda Güvenlik Operasyonu: Aranan Afganistan Uyruklu Şahıs Yakalandı Eskişehir Yolunda Güvenlik Operasyonu: Aranan Afganistan Uyruklu Şahıs Yakalandı