Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy,  ziyaretler ve programlar gerçekleştirmek üzere Günyüzü İlçesi'ni ziyarete gitti. Vali Aksoy ilk olarak Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ve eşi Şükriye Destici'yi Gecek Mahallesi'ndeki evlerinde ziyaret etti. 

Mustafa Destici ve eşi Şükriye Destici eşliğiyle mahalledeki üzüm hasadına katılan Hüseyin Aksoy ve Hülya Aksoy, bağbozumunun hayırlı ve bereketli olmasını diledi.

Vali Aksoy Ve Eşi Hülya Aksoy Bağbozumunun Hayırlı Ve Bereketli Olmasını Diledi

Eskişehir'de Vatandaşları 2,5 Milyar Dolandıran Çete Adliyeye Sevk Edildi Eskişehir'de Vatandaşları 2,5 Milyar Dolandıran Çete Adliyeye Sevk Edildi

Daha sonra Vali Aksoy ve eşi Gecek Su Fabrikasını gezerek üretim süreci ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gecek Mahalle Konağı'nın açılışını da gerçekleştiren Vali Aksoy, Genel Başkan Mustafa Destici'nin eşliğinde Günyüzü Kaymakamı Muhammed Raşit Kurt'u ziyaret ederek mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Vali Aksoy, muhtarların talep ve sorunlarını dinledi.

Vali Hüseyin Aksoy Dün Bazı Ziyaretler Ve Programlar Gerçekleştirmek Üzere Günyüzü İlçesi'ne Gitti

Vali Aksoy, programda "Eskişehir'in en genç ilçelerinden biri olan Günyüzü'müzde Gecek Mahalle Konağı'nın açılışında olmaktan dolayı memnuniyet duyuyorum. Burası Selçuklu'dan bu yana önemli bir yerleşim merkezi haline gelmiş, medresesiyle, yetiştirdiği insanlarla devletin ve milletin kaynaşmasına katkı sağlamış bir mahallemiz. Bugün de bu mahallemizi daha iyi bir noktaya taşıyacak güzel bir eseri buraya kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tarihi cami, tarihi bir köy, tarihi bir mahalle ve bu mahalleye yakışan bir konak oldu. Ben öncelikle önceki Valimiz, Bursa Valisi Erol Ayyıldız Bey'e böylesine bir konağın buraya yapımı konusunda göstermiş olduğu kararlı tutum ve davranıştan dolayı teşekkür ediyorum. Bu konağın yapıldığı yer vatandaşımıza ait. Kendisine de teşekkür ediyorum" dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici  emeği geçenlere teşekkür ederek konağın hayırlı olmasını diledi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Vali Aksoy ve Genel Başkan Destici, mahalle konağını gezerek vatandaşlarla sohbet etti.