Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, teröristlerle çatışırken şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Maşallah Abakay için sosyal medya üzerinden bir taziye mesajı paylaştı. Paylaşımında "Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Aziz Milletimize başsağlığı ve sabırlar dilerim" ifadelerine yer verdi.

Piyade Sözleşmeli Er Maşallah Abakay (23) Pençe-Kilit 2 Harekat bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışma sonucunda şehit oldu. Muş'un merkeze bağlı Sungu Beldesi'nde şehit haberi ailesine askeri yetkililer tarafından ulaştırılırken Vali Aksoy bir taziye mesajı yayımladı.

Eskişehir'de Sıcaklıklarda Anormal Yükseliş Eskişehir'de Sıcaklıklarda Anormal Yükseliş

Vali Aksoy, mesajda, "Pençe Kilit 2 bölgesinde şehit olan P. Söz. Er Maşallah Abakay'ın şehadet haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri'mize ve aziz milletimize başsağlığı ve sabırlar dilerim." kaydetti.

Şehit  Piyade Sözleşmeli Er Maşallah Abakay'ın cenazesi yarın öğle namazına müteakip Sungu Beldesi'ndeki Merkez Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.