Valiliğin düzenlediği gaziler onuruna yemek Eskişehir Öğretmenevinde gerçekleştirildi. Programa Vali Vekili Okan Leblebicier, Muharip Hava Kuvveti Komutanı Hv. Orgeneral İsmail Güneykaya, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Ünal katıldı. Protokol üyeleri, gaziler ve aileleri de yemeğe katılım sağladı.

Eskişehir’de Olaylı Biten Asker Eğlencesindeki 4 Şüpheli Serbest Bırakıldı Eskişehir’de Olaylı Biten Asker Eğlencesindeki 4 Şüpheli Serbest Bırakıldı

Dua edilerek başlanan yemek programının ilerleyen sürecinde Vali Vekili Okan Leblecier konuşma yaptı. Yaptığı konuşmada gazilerimizi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anan Leblecier şunları söyledi: 
"Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için gözünü kırpmadan canlarınızı ortaya koyan siz değerli gazilerimize minnet duyuyoruz. Sizlerin varlığı, milletimizin birliği ve dirliğinin güç, gurur ve ilham kaynağıdır." 
"Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu vatana kanlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi ve kendini siper etmiş kahraman gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle yâd ediyorum. Aziz milletimizin Gaziler Günü'nü kutluyor, vatan için emek veren tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum." sözleri ile konuşmasını bitirdi.