Eskişehir Sivrihisar'da Sanat Atölyeleri Kadınların İlgi Odağı olurken,Seramik, amigurumi, cam sanatları, cebe, dollart, filografi, hazır giyim, iğne oyası, kağıt ip çanta, kilim, kurdele nakışı, kuyum, rölyef, sarka ve tel kırma gibi çeşitli alanlarda eğitim verilen atölyelerde toplam 257 kursiyer eğitim görüyor. 

Bu kurslar, kadınların hem kişisel gelişimlerine katkı sağlamalarına hem de aile bütçelerine destek olmalarına olanak tanıyor.

Eskişehir Yolunda Güvenlik Operasyonu: Aranan Afganistan Uyruklu Şahıs Yakalandı Eskişehir Yolunda Güvenlik Operasyonu: Aranan Afganistan Uyruklu Şahıs Yakalandı

Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci: ‘’ Kadınlarımızı sosyal hayata yönlendiriyoruz’’

Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci, "Büyükşehir Belediyemize bağlı ESMEK ile birlikte açmış olduğumuz sanat atölyelerinde Sivrihisarlı kadınlarımız farklı branşlarda eğitim alıyorlar. Kadınlarımızı sosyal hayata yönlendirmek, meslek edinmelerini sağlamak ve aynı zamanda aile bütçelerine katkı sağlamaları için açılan kurslarımıza gösterdikleri yoğun ilgi bizleri sevindirdi. Kurslarımıza yeni farklı branşlarda ekleyerek kadınlarımıza birçok imkanları sağladık. Bizlere bu konuda destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımıza Sayın Ayşe Ünlüce'ye teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.