Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, tren garına ve otobüs terminaline öğrencileri karşılamak için stantlar kurdu.

Eskişehir'de Beraat Eden Sevgiliye Zehir Taciri Suçlaması Eskişehir'de Beraat Eden Sevgiliye Zehir Taciri Suçlaması

Üniversite tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından kazanan ESOGÜ'lü öğrenciler Eskişehir'e gelmeye başladı. 
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak "Onlara en güzel ortamı hazırlayacağız ve mezun olduklarında iyi bir eğitim almış olarak şehirlerine dönecekler” ifadesiyle yeni gelen öğrencilere kampüs içerisinde destek stantları kurdu. 

30 bin öğrencinin eğitim gördüğü Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’ni kazanan 4 bin 300 öğrenci için kentin belirli yerlerinde görevlilerin bulunduğu stantlar kuran Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak, "Her şeyden önce Eskişehir’deki üniversitelerimi kazanan öğrencilerimizi kutluyoruz ve hepsine hoş geldiniz diyoruz. Biz Osmangazi Üniversitesi olarak bölümlerine göre onları 4, 5 ve 6 yıl boyunca en iyi şekilde ağırlayacağız. Osmangazi Üniversitesi olarak toplam 30 bin öğrencimiz var. Bölümlerimizi kazanan öğrenci sayımız ise 4 bin 300 civarında, hepsine hoş geldiniz diyoruz." aktardı.

Rektör Çolak kendi araçlarıyla ulaşım sağlayan öğrenciler için ise "Aileleriyle birlikte araçlarla gelen öğrenciler de var. Onlara kampüsün içerisindeki kayıt merkezimizde yardımcı oluyorlar. Genel anlamda kayıtları online şekilde yaptırıyorlar ama gelen öğrenciler için bizler burada hazırlıklıyız. Eskişehir Osmangazi Üniversitesini kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyorum, gelecekleri açık olsun. Biz onlara en güzel ortamı hazırlayacağız ve mezun olduklarında iyi bir eğitim almış olarak şehirlerine dönecekler” kaydetti.