Eskişehir'de Yemek Borusu Genişleyen Yavru Kediden Tavuk Sesi Çıkıyor Eskişehir'de Yemek Borusu Genişleyen Yavru Kediden Tavuk Sesi Çıkıyor

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayrmı'nın 102. yılını iki uluslararası festivalle kutladı. Belediye, Odunpazarı Tarihi Bölgesi'nde eş zamanlı olarak iki önemli etkinlik düzenledi. “The Voice of the Wood” (Ahşabın Sesi) temasıyla gerçekleştirilen Uluslararası Ahşap Heykel Festivali ve “Flame of the City” (Şehrin Ateşi) temasıyla düzenlenen Seramik Pişirim Teknikleri Çalıştayı'nın açılış seremonisi yapıldı.

Şehrin Festivalleri Büyük Zaferin Yıl Dönümünde Başladı

Uluslararası Ahşap Heykel Festivali'nde 9 yerli ve 2 yabancı sanatçı, genellikle oyma teknikleriyle küçük eserler oluşturacak. Seramik Pişirim Teknikleri Çalıştayı'nda ise 8 yerli ve 2 yabancı sanatçı seramik pişirim teknikleri üzerine çalışacak.

Her iki festivalin sergileri 7 Eylül Cumartesi günü açılacak. Ahşap Heykel Festivali'nin sergisi Ahşap Eserler Galerisi'nde, Seramik Pişirim Teknikleri Çalıştayı'nın sergisi ise Şehrin Ateşi Seramik Galerisi'nde gerçekleştirilecek.