Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Estram’a ait Eskart taklit edilerek sosyal medyada dolaşıma sokulan sahte ilanlarla ilgili önemli bir uyarıda bulundu. “Eskişehir’de Büyük Fırsat! Estram’ın 20. yıl dönümü şerefine, sınırlı sayıda üretilen Eskişehir Kart'ı kazanın ve toplu taşımada 1 yıl boyunca sınırsız seyahat edin! Sadece 77 TL’ye bu özel fırsatı kaçırmayın! Kartlar 12 ay boyunca geçerli ve sadece 500 adet ile sınırlı!” şeklindeki ifadelerle yapılan paylaşımların kurumla hiçbir ilgisi olmadığı belirtildi.

Eskişehir Kentaş'tan Büyük Başarı Eskişehir Kentaş'tan Büyük Başarı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Eskart temini için yalnızca www.estram.com.tr adresindeki resmi yönlendirmeleri dikkate almalarını önemle rica etti. Sosyal medya üzerinden satışa sunulan bilet ve kartlar nedeniyle mağdur olmamaları adına vatandaşların dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı. Estram, bu sahte ilanlarla ilgili hukuki işlemlerin başlatıldığını da duyurdu.

Vatandaşlarımızın güvenliğini ön planda tutan Estram, resmi kanallar dışında yapılan bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.