Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kent Tarihi ve Tanıtımı Dairesi Başkanlığı, Halk Ekmek A.Ş.ve Üretici Market, 27-29 Eylül tarihlerinde Afyonkarahisar’da düzenlenen 6. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali’ne katılım gösterdi. 

Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali, şehir dışından ve yurtdışından ziyaretçilerini ağırladı.Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Orta Sakarya Vadisi’ndeki zeytin hasadından elde edilen yüksek kaliteye sahip zeytinyağı Dorlion festivalde tanıtıldı. Buna ek olarak Halk Ekmek tarafından üretilen ürünler katılımcılar tarafından beğeniyle karşılandı.

Eskişehir'de Planlı Elektrik Kesintisi: Şehrin Bu Sokaklarında Elektrik Enerjisi Duracak! Eskişehir'de Planlı Elektrik Kesintisi: Şehrin Bu Sokaklarında Elektrik Enerjisi Duracak!

Stanta Gelen Vatandaşlara Çibörek Ikram Edildi

Kent Tarihi ve Tanıtımı Dairesi Başkanlığı Turizm Şube Müdürlüğü yetkilileri tarafından ziyaretçilere Eskişehir hakkında bilgiler verilerek modern şehircilik çalışmaları aktarıldı. Vandaşlara Eskişehir’in meşhur lezzeti çibörek ikram edildi. 

Afyon Belediye Başkanı Burcu Köksal, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye festivale sunduğu katkı nedeniyle teşekkür etti.