Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ayşe Ünlüce Eskişehir Barosu Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın ilk gününde meslektaşlarıyla Atatürk Kültür Sanat Ve Kongre Merkezi’nde bir araya geldi. Kendisi de avukat olan Ayşe Ünlüce, 6 yıldır Eskişehir Barosu’nda başkan olan Av. Mustafa Elagöz’e emekleri için teşekkür etti. 

Eskişehir’e Gelen Bakan Yerlikaya: Suç Ve Suç Odaklarıyla Mücadeleye Devam Eskişehir’e Gelen Bakan Yerlikaya: Suç Ve Suç Odaklarıyla Mücadeleye Devam

Yarın gerçekleşecek olan seçimde adaylara başarılar dilediğini belirten Ayşe Ünlüce, ayrıca diğer avuktlara plaket takdim etti.Meslekte 25.yılını dolduran Av. Eda Gölpek Tekebaşoğlu, Av. Arzu Şentürk Dinçer ve Av. Sahra Mutlu Kavas’ın plaketleri Ayşe Ünlüce tarafından verildi. Plaketleri vermekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Ayşe Ünlüce kendilerine başarı dolu nice yıllar dilediğini belirtti. 

12-13 Ekim 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Eskişehir Barosu Seçimli Olağan Genel Kurulu Öncesinde, Eskişehir Barosu 2022-2024 yılı Yönetim-disiplin ve Denetleme Kurulu üyeleri ile TBB Delegelerine teşekkür plaketleri takdim edildi.