Maç boyunca sahada mücadele ruhunu sonuna kadar sergileyen Eskişehir Birey Koleji son saniyelere kadar çekişmeli geçen oyunda rakibine üstünlük sağlayarak taraftarlarına unutulmaz bir galibiyet yaşattı. Tribünlerin coşkusu maçın sonunda adeta doruğa ulaştı ve takım oyuncuları, taraftarların yoğun desteğiyle sahadan ayrıldı.

Eskişehir'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Renkli Etkinliklerle Kutlanacak! Eskişehir'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Renkli Etkinliklerle Kutlanacak!

Başantrenör maç sonunda yaptığı açıklamada, takımın mücadelesinden ve taraftar desteğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu galibiyet, sezonun geri kalanı için bizi motive etti. Taraftarlarımızın desteğiyle daha büyük başarılara ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi.

Eskişehir Birey Koleji Basketbol Takımı Sezona Galibiyetle Başladı

Eskişehir Birey Koleji Basketbol Takımı, bir sonraki maçında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile  sahada aynı enerjiyle mücadele etmeye hazırlanırken, bu heyecan dolu galibiyetle taraftarların gönlünde yerini sağlamlaştırdı. Takımın bu başarılı başlangıcı, sezonun geri kalanı için umut veriyor.

“Seyirciyi Mahcup Etmediğimiz İçin Çok Mutluyum”

Kulüp Başkanı İsmail Koçak “Seyircimizin önünde ilk maçı kazanmak bizim için çok önemliydi, bunu başardığımız ve seyirciyi mahcup etmediğimiz için çok mutluyuz. Atmosfer ve seyirciler çok güzeldi onlardan destek aldığımız sürece bizim için işler daha kolaylaşıyor. Diyerek destekleyenlere teşekkür etti.

Eskişehir Birey Koleji Basketbol Takımı Unutulmaz Bir Galibiyet Aldı

“Kısa Sürede Hazırlanıp Elimizden Geleni Yaptık”

Maçın yıldız oyuncusu Sabri Burak Kaya kısa sürede ellerinden geleni yaparak maçı kazandıklarını söyledi. Kaya “Kısa sürede zayıf yönlerimizi nasıl avantaja çevirebiliriz diye düşündük ve tribün desteğini de arkamıza alarak maçı kazandık, umarım bütün maçlarımız bu şekilde devam eder” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Eskişehir Birey Koleji Taraftarlarına Unutulmaz Bir Galibiyet Yaşattı

“Seyircileri Önümüzdeki Hafta Oynanacak Maça da Bekliyoruz”

Takım Menajeri Turgay Tatlı “Sezonun ilk maçı bizim için çok kritikti ve muazzam bir seyirci vardı. Önümüzdeki hafta İBB Spor Kulübü ile maçımız var tüm seyircileri aynı şekilde bekliyoruz.” dedi. Maçı kazanmalarında etkili olan faktörlerin takım içinde olan kenetlenme ve bütünlük olduğunu söyledi. Tatlı “Maçın yıldız oyuncusu benim için Sabri Burak Kaya oldu, ilk transferlerimizden biriydi ve bekleneni verdi.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Eskişehir Birey Koleji Basketbol Takımı-1