Kent merkezi Selçuklu Mahallesi'ndeki Orhun Parkı'nda bir su kanalında bir kadının yüzü koyun yattığını gören çevre sakinleri, durumu derhal polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, genç kadının yaşamını yitirdiğini belirledi. Yapılan incelemeler sonucu, cesedin 19 yaşındaki S.T.'ye ait olduğu tespit edildi. Olay yerindeki incelemelerin ardından, genç kadının cenazesi otopsi için Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Bilim İnsanlarından Büyük Başarı Eskişehir Anadolu Üniversitesi Bilim İnsanlarından Büyük Başarı

Polis ekipleri, olayla ilgili olarak genç kızın eski sevgilisi Yusuf Ç.'yi (23) araştırmaya başladı. Yapılan çalışmalar sonucunda, Yusuf Ç. İscehisar ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Cinayete kurban giden genç kızın, yaklaşık 4 aydır bir markette çalıştığı ve eski sevgilisiyle yaşadığı problemler nedeniyle ailesi tarafından iş çıkışında alındığı öğrenildi. Olayla ilgili olarak savcılık tarafından başlatılan soruşturma ise çok yönlü olarak devam ediyor.